HaberlerOyun Haberleri

Injustice 2’nin İlk DLC Karakterleri Açıklandı

Sizlere daha önce birçok kez haberini yaptığımız ve yayınlanan videolarını sizlerle paylaştığımız Injustice 2 yaklaşık 10 gün sonra PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkarak oyun dünyasına giriş yapacak. Şimdiden oyun çıkmadan oyunun ilk DLC paketi ile gelecek olan üç farklı karakterlerde şimdiden bizlere açıklanmış durumda. Oyuna gelecek olan ilk DLC ile birlikte oyuna Starfire, Sub-Zero ve Red Hood isimli üç karakter eklenecek.

Yeni DLC için yayınlanan yeni videoya baktığımızda gelecek olan bu üç karakterin oyuna oldukça farklı bir renk katacağını söylememiz yanlış olmayacaktır. Bildiğiniz üzere DC evreninde zaten her zaman bulunan Starfire ve Red Hood karakterlerine ek olarak oyuna Sub-Zero’nun da gelecek olması oyundaki işleri çok fena kızıştıracağa benziyor. Aslına bakarsanız çoğu oyuncu bu oyundaki joker karakterin Jason Todd olacağını düşünmüştü fakat Sub Zero’nun oyuna geleceğinin açıklanmasıyla herkesin bu düşüncesi sona ermiş oldu.

İlgili Makaleler

Injustice 2 için yayınlanan yeni DLC videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bildiğiniz üzere Injustice 2 16 Mayıs 2017 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında çıkışını gerçekleştirecek. Karakter paketi ise oyunun çıkışından bir süre sonra yayınlanacak. İyi seyirler diliyoruz.

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu