Bedava Steam Kodları

House Flipper: Ücretsiz Steam Oyunu

Ücretsiz steam oyunu köşemizde bugün bizleri House Flipper oyunu karşılıyor. House Flipper oyununun kendi resmi sitesinde şuan için oyunun beta kodları kullanıcılara ücretsiz olarak dağıtılıyor. Oyunu almak için ise yapmanız gereken işlem oldukça basit. Bu bağlantıya tıklayarak promosyon sayfasına gidiyoruz. Daha sonra sayfada biraz aşağıya inince karşımıza MAILING LIST adlı bir yazı çıkıyor. Buradaki email kutucuğuna e posta adresimizi yazıp Sign Up botununa tıklıyoruz. Daha sonra vermiş olduğumuz maile doğrulama maili geliyor, gelen doğrulama mailindeki bağlantıya tıklayarak aboneliğimizi doğruladığımız zaman ilerleyen saatlerde oyunun kodu mailimize yollanıyor.

Önemli Not: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

İlgili Makaleler

House Flipper Oyunu Hakkında Bilgi

House Flipper adlı bu yapım oyun dünyasına bağımsız yapımcı tarafından kazandırılmış bir simülasyon oyunudur. Oyunun adından da anlaşılacağı üzere oyunda ev tamiri işleriyle yoğunlaşan birini canlandırıyoruz. Evin çeşitli yerlerinde bozulan ve tamire ihtiyaç duyan herhangi bir nesneyi kişisel becerilerimizle tamir etmek bu oyundaki yegane amacımızı oluşturuyor. Şuan için steam mağazasında kendine yer bulan bu oyun oyuncularla henüz buluşmuş değil fakat beta kodları sayesinde bu oyunu deneme imkanımız olacak.

  • Oyuna ait incelemeler: Henüz yok.
  • Oyunun çıkış tarihi: 2017 Q4
  • Oyunun koleksiyon kartları var mı: Hayır
  • Oyunun steam başarımları var mı: Evet
  • Oyunun kısmi kumanda desteği var mı: Hayır
  • Tek Oyunculu / Çok Oyunculu: Tek oyunculu
  • Oyunun Türkçe dil desteği var mı: Hayır. Türkçe dil desteği olmayan oyunların Türkçe Çevirilerini internetten rahatlıkla bulup oyununuza ekleyebilirsiniz. Fakat House Flipper oyunu için şuan herhangi bir çeviri çalışması bulunmamakta.

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu