Oyun Haberleri

Watch Dogs 2 ücretsiz oluyor! Nasıl alınır?

Oyun dünyasına giriş yaptığı günden beridir oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan ve hikayesi tarafından da büyük beğeni toplamayı başaran Ubisoft ekibinin ünlü oyunlarından birisi olan Watch Dogs 2, bugün yani 12 Temmuz 2020 tarihinde oyunculara tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak.

Bildiğiniz üzere her yıl klasik olarak gerçekleşen Ubisoft Forward etkinlikleri yine bu yıl da gerçekleşmeye devam ediyor. Geçmiş yıllara baktığımızda Ubisoft ekibi gerçekleştirdikleri bu etkinlikelrde oyunculara Uplay üzerinden çeşitli hediyeler ve biraz da eski oyunları veriyordu. Fakat bu yıl durum biraz değişti. Bunun da en büyük nedeni şüphesiz Epic Games’in sene içerisinde sürekli olarak oyuncuların oldukça sevdiği oyunları ücretsiz olarak dağıtması.

[affiliate_news2 id=”13165″]

Bedava Watch Dogs 2 nasıl kütüphaneye eklenir?

Ubisoft Forward etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak verileceği duyurulan Watch Dogs 2 için heyecan şimdiden artmış durumda. Şimdiden birçok oyuncunun aklında bu oyunu nasıl alırım sorusu bulunuyor. Sözü daha fazla uzatmadan oyunu almanız için gerekli şartları sizlere liste halinde sunalım. Aklınıza takılan bir soru olursa yorum kısmından bize sorularınızı sormaktan çekinmeyin.

  • Watch Dogs 2’i ücretsiz olarak alabilmeniz için ilk olarak Uplay hesabınızın olması gerekiyor. Uplay hesabı açmak için Uplay Hesap Oluştur sayfasına gidip sayfada çıkan “Hesap Oluştur” adlı yazıya giriş yapmanız gerekiyor.
  • Bu sayfada hesabınız için gerekli olan bilgileri doldurduktan sonra Aşağıda yer alan bu iki yazıyı onaylayıp ardından “Bir Ubisoft Hesabı Oluşturun” adlı butona tıklamanız gerekiyor.

I accept Ubisoft’s Terms of Use, Terms of Sale and I agree with the Privacy Policy.

Bilgilerimi seçkin üçüncü taraflarla paylaş.

  • Kayıt işleminizin ardından e-mail adresinize gelecek mail ile hesabınızı onaylayın ve Uplay’ın resmi sitesinden anasayfaya gidin. Anasayfada yer alan “Ubisoft Uplay Masaüstü Uygulaması” yazısının altında yer alan “Hemen İndirin” adlı butona tıklayıp uygulamayı indirin ve bilgisayarınıza kurun.
  • Uygulamayı bilgisayarınıza kurduktan sonra uygulamaya hesabınızla giriş yapın.
  • Buraya kadar olan işlemler sonrasında ise beklemeniz gerekecek. Zira söz konusu haberde bahsetmiş olduğumuz Ubisoft Forward etkinliği 12 Temmuz 2020 günü TSİ ile 22.00’da başlayacak ve oyuncuların oyunu alabilmesi için tam tamına 45 dakika süresi olacak. Bu süre zarfı içerisinde uygulamasını açık tutup etkinliğe katılan oyuncular oyunu ücretsiz bir şekilde kütüphanesine ekleyebilecek.

Güncel haber!

Dün akşam Watch Dogs 2’yi Ubisoft’un sitesindeki yoğunluktan ötürü ücretsiz alamayanlar, bu adrese gidip uplay hesaplarına giriş yaparak oyunu talep edebilirler.
Kısa bir süre sonra oyun kütüphanenize eklenecektir.
https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-GB

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu