HaberlerOyun Haberleri

2017 yılında Andorid’e gelen en güzel 5 ücretsiz açık dünya oyunu

Günümüz oyun dünyasının yavaş yavaş Android platforma kaydığı göz ardı edilmeyecek bir gerçek. Hem taşınabilir olması hem de rahat bir şekilde çoğu insana hitap etmesi sebebiyle telefonlardan oyun oynayan kullanıcılar her geçen gün daha da artmakta. Biz de bu bağlamda telefondan oyun oynayan kullanıcılarımız için sizlere Android için çıkan en iyi 5 açık dünya oyununu bir araya getirdik. Açık dünya ve Android tabanlı oyunları seviyorsanız bu listenin oldukça ilginizi çekeceğinden eminiz.

[affiliate_news2 id=”12122″]

Bildiğiniz üzere 2017 yılında Android için yine binlerce yeni oyun Play Store mağazında yerini aldı. Önceki dönemlerde Android’in sistem yetersizliğinden dolayı açık dünya temalı oyunları görme şansımız oldukça düşüktü. Fakat bu yıl hem yazılımsal hem de donanımsal gelişmelerden dolayı açık dünya temalı oyunları Android için daha çok görmeye başladık. Biz de bu bağlamda Play Store mağazasına gelen bu ücretsiz oyunları teker teker inceleyerek sizlere en iyi 5 ücretsiz açık dünya oyununu sıraladık. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile baş başa bırakalım.

MadOut2 BigCityOnline

Bu yıl otoriteler tarafından açık dünyanın en iyi oyunlarından birisi olarak kabul edilen MadOut2, sağlam grafikleri sayesinde bizlere gerçek anlamda bir açık dünya deneyimi yaşatmayı başarıyor. Boyutunun yaklaşık olarak 2 GB olduğu bu oyunu Snapdragon 800’ün altındaki işlemcilerle rahat bir şekilde oynabileceğinizi düşünmüyoruz. Bu bağlamda Snapdragon 800 ve üstü bir işlemciye sahipseniz bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

MadOut2 BigCityOnline
MadOut2 BigCityOnline

Galaxy on Fire 3 – Manticore

Bu seferki oyunumuz uzay temalı oyunları seven kullanıcılarımıza gelsin. Eğer uzay temasına bir ilginiz varsa hem başarılı grafikler hem de uçsuz bucaksız bir açık dünyada uzayda gezinmeyi seviyorsanız Galaxy on Fire 3 – Manticore tam size göre bir oyun.

Galaxy on Fire 3 - Manticore
Galaxy on Fire 3 – Manticore

Gangstar New Orleans OpenWorld

Açık dünyada GTA tarzında bir macera oyunu arıyorsanız Gangstar New Orleans OpenWorld sizin için en uygun oyun olarak karşımıza çıkıyor. Araba kullanmaktan silahla adam öldürmeye kadar birçok çılgın görevi içerisinde barındıran bu oyunda oldukça hareketli dakikalar geçireceğinizden eminiz.

Gangstar New Orleans OpenWorld
Gangstar New Orleans OpenWorld

Driver Simulator

Telefonda sadece araba kullanmayı seven sakin kullanıcılarımız için oldukça kaliteli grafikleri içerisinde barındıran ve 8 farklı arabayı sürme imkanını bizlere sağlayan Driver Simulator, içerisinde barındırdığı 250’den fazla kariyer seviyesi ile bizleri oldukça meşgul edecek bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Driver Simulator
Driver Simulator

Dead Rivals – Zombie MMO

Android telefonunuzda istediğiniz kadar zombi öldürebileceğiniz bir oyun arıyorsanız en doğru yere geldiğinizi sizlere söyleyebiliriz. Açık dünyalı büyük bir şehirde zombi avına çıktığınız Dead Rivals – Zombie MMO, bu noktada sizlere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatacaktır. Son olarak oyunun şuan için tam sürüme geçmediğini ve zaman zaman kullanıcılarına hata verdiğini sizlere belirtmemiz gerekiyor.

Dead Rivals - Zombie MMO
Dead Rivals – Zombie MMO

2017 yılında Andorid’e gelen en güzel 5 ücretsiz açık dünya oyunu listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İlerleyen günlerde sizlerle yeni listelerle buluşmak üzere. Eğer Android platformunda Açık Dünya dışında başka bir oyun türüyle ilgili en iyi oyun listeleri istediğiniz bulunuyorsa bunu yorumlarda bizlere belirtebilirsiniz.

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu