E-Spor HaberleriHaberler

1907 Fenerbahçe ’nin Yeni Sponsoru Artık GittiGidiyor!

1907 Fenerbahçe’nin Yeni Sponsoru Artık GittiGidiyor!

Türkiye’deki e-ticaret siteleri arasında yüksek bir kitleye sahip olan gittigidiyor geçtiğimiz günlerde 1907 Fenerbahçe Derneği’nin eSpor oluşumu olan 1907 Fenerbahçe eSpor Kulübü ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan GittiGidiyor genel müdürü Öget Kantarcı şunları söyledi: “eSpor bilindiği üzere tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çok hızlı gelişiyor. Yükselen bu spor dalının 14-35 yaş arası kişilere hitap ettiğini dikkate aldığımızda, ülkemizdeki genç nüfusun fazlalığı nedeniyle eSpor’a artık şirketler de yatırım yapmaya başladı. Ayrıca, Türkiye’de yapılan bazı eSpor karşılaşmaları televizyon kanallarında da canlı olaran yayınlanmaya başladı. Yaşanan tüm bu gelişmeleri dikkate aldığımızda eSpor dünyasında çok ciddi bir ekonominin döndüğünü ve eSpor dünyasının geleceğinin çok iyi olduğunu söylememiz yanlış olmayacaktır. GittiGidiyor ekibi olarak özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu alanda 1907 Fenerbahçe League of Legends takımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu işbirliğinin bizleri çok heyecanlandırdığını buradan herkese bildirmek isterim.”

1907 Fenerbahçe Espor Kulübü‘nün başkanlığını yapan Sina Afra ise konuyla ilgili şu düşüncelerini bizlere aktardı: ” GittiGidiyor gibi dünya markasının eSpor alanına 1907 Fenerbahçe League of Legends takımı ile adım atması bizi çok sevindirdi ve heyecanlandırdı. 1907 Fenerbahçe ekibi olarak GittiGidiyor ile global başarılara imza atan bir eSpor ekibi olmak isteriz.”

Yaşanan bu gelişmeler Türkiye’de eSpor dünyası açısından biz oyuncular için önemli ve güzel olan gelişmeler olarak değerlendiriliyor. Bakalım eSpor’un Türkiye’deki gelişimi ilerleyen süreçlerde nasıl şekillenecek.

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu