Oyun Haberleri

2019 Yılında Çıkması En Çok Beklenen Oyunlar

2018 yılının ilk yarısını bitirdiğimiz bu günlerde oyuncuların yakın bir zamanda oyun dünyasına giriş yapacak olan Red Dead Redemption 2 ve Spider-Man heyecanının tüm hızıyla devam ettiğini rahat bir şekilde ifade edebiliriz. Bu yıl hemen hemen bu iki sağlam oyunun çıkmasıyla birlikte oyun dünyasının 2019 yılını bekleyeceği zamanlarda bizleri bekleyen yeni oyunların neredeyse tamamının PS4 ve Xbox One için gelecek olması şimdiden birçok PC kullanıcısını üzmüş olsa da bu durum bu oyunların heyecanını azaltmış değil.

2019 Yılında Çıkacak Oyunlar

Bizler de oyuncuların 2019 yılında en çok beklediği birbirinden muhteşem 6 farklı oyunu sizler için derledik. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile baş başa bırakmak istiyoruz.

[affiliate_news2 id=”7252″]

1. Metro Exodus

Roman uyarlamasından oyun dünyasına geçiş yapan Metro serisi barındırdığı eşsiz atmosferi ve Artyom’un ilgi çekici hikayesi nedeniyle birçok oyuncunun gönlünü kazandı. Serinin ilk iki oyununda oldukça güzel vakit geçiren oyuncular 2019 yılında çıkacağı açıklanan serinin üçüncü oyununu büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

2. Mount & Blade 2: Bannerlord

Tam bir yılan hikayesine dönen Mount & Blade 2: Bannerlord’un duyurulmasının ardından tam tamına 7 yıl geçmiş bulunuyor. En son Gamescom 2017 etkinliklerinde oynanış videosu paylaşılan MB Bannerlord’da şu an için halen bir ses seda yok. Fakat oyunla ilgili son gelişmelere aşağıdaki ilgili yazıdan ulaşabilirsiniz.

[affiliate_news2 id=”11147″]

3. Doom Eternal

Dünyanın ilk FPS oyunu olma özelliği taşıyan efsanevi Doom oyunu 2019 yılında tekrardan oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Seriyi sil baştan sıfırlayacak olan ve Bethesda firmasının büyük bir çalışmayla hazırlamış olduğu Doom Eternal büyük bir heyecanla beklenen oyunlar arasındaki yerini alıyor.

4. Anthem

https://youtu.be/amfbxX1mDH4

EA Games ekibinin özensiz bir şekilde hazırlanan E3 konferansının tek kurtarıcı noktası olan Anthem, 2019 yılında çıkacağı açıklanan bir başka oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça farklı atmosferi nedeniyle oyuncuların ilgisini kısa sürede çekmeyi başaran Anthem, şimdiden en çok beklenilen oyunlar arasındaki yerini almış durumda.

5. The Division 2

Ubisoft ekibi tarafından oyun dünyasına kazandırılan The Division, birçok oyuncu tarafından büyük bir eleştiri yağmuruna tutulmuş olsa da büyük kitlelere hitap edebilmeyi başarmıştı. Bu kez ilk oyuna göre çok daha iyi bir atmosferle karşımıza çıkacak olan The Division 2, Ubisoft ekibinin düzenlemiş olduğu konferansta da en beğenilen oyunlar arasında yerini almayı başarmıştı.

[affiliate_news2 id=”10393″]

6. Control

Sony ekibinin PS4’e özel oyunlarının ne kadar muhteşem olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bu sefer Sony ekibinin en yakın rakibi Microsoft ile uzun zamandır çalışmakta olan Remedy ile anlaşıp yeni bir oyunu kapması oyun dünyasında büyük bir olay olarak nitelendirilse de oyuncular genel olarak 2019 yılında çıkacak olan Control adlı oyunun Quantum Break’ten daha iyi olup olmadığıyla ilgileniyor.

[affiliate_news2 id=”7216″]

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Güzel liste artık oyun kurgularının yanında grafikler de gelişiyor rekabet artıyor. 10 yıl sonra kim bilir neler göreceğiz.

  2. Control bana kalırsa Quantum Break’ten her türlü daha iyi olacaktır. QB fazla abartılıyor birçok kişi tarafından

  3. Mount & Blade 2’nin hala çıkmamış olmasını ben pek anlamıyorum. Aslında fazla bir ümidim kalmadı bu konuda

  4. 2019 Yılında Çıkması En Çok Beklenen Oyunlar listesinde benim en çok beklediğim oyun Metro Exodus. Metro serisini gerçekten seviyorum.

  5. Metro Exodus yepyeni bir fps oyunu ben çok can yakacak ben çok beğendim farklı bir atmosferi var ve grafikleri de gerçekten iyi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu