HaberlerOyun Haberleri

Age Of Empires 4 resmi olarak duyuruldu

Gamescom 2017’de oldukça güzel gelişmelerin yaşandığını söyleyebiliriz. Bu bağlamda Microsoft firmasının Age of Empires’ın 20. yılına özel olarak Gamescom 2017’de düzenlemiş olduğu panelde, herkes Age of Empires Definitive Edition ile ilgili bir haber beklerken Microsoft sürpriz bir şekilde Age Of Empires 4 oyununu bizlere duyurdu. İlk olarak Age of Empires anniversary canlı yayın programını yapan Microsoft firması Age of Empires II ve III için Definitive Edition sürümlerini kullanıcılarına duyurdu. Bu duyuruları ardından herkes özel panelin biteceğini düşünürken ani bir şekilde Age of Empires IV’ü duyuran Microsoft bütün oyuncuları büyük bir sevince boğdu. Relic Entertainment ve Microsoft ortaklığıyla geliştirilecek olan Age of Empires IV bu bağlamda serinin hayranlarının oldukça heyecanlanmasına neden oldu.

Microsoft tarafından şuan için Age of Empires IV oyununa dair herhangi bir oynanış videosu panelde gösterilmemiş olsa da oyunun tanıtım videosu panelde oyuncuların beğenisine sunuldu. Bir tuvalin üzerinde farklı zaman dilimlerinde aşama aşama gerçekleşen savaşları başarılı bir şekilde bizlere aktaran güzel bir anlatıma sahip olan videoda oyunculara gösterilen uygarlıklar arasında Romans, Navite Americans, British ve Japanese uygarlıkları kendine yer buluyor. Videoda gösterilen bu uygarlıklardan anladığımız kadarıyla bu uygarlıkları büyük bir ihtimalle Age of Empires IV oyununda görebileceğiz.

Konferansını pek bilgi vermeden gizemli bir şekilde sürdüren Microsoft ekibi bu bağlamda Age of Empires II ve III’ün Definitive Edition’ları için de bizlere pek bir bilgi vermedi. Fakat sizlere dün bahsetiğimiz Age of Empires Definitive Edition çıkış tarihi ve tanıtım videosu duyuruldu haberinde bahsettiğimiz üzere oyunda oldukça devrimsel yenilikler söz konusu olacak.

Eğer bir Age of Empires hayranıysanız, bu sıralar sizden mutlusunun olmadığını düşünüyoruz. Önümüzdeki aylarda Age of Empires ile ilgili oldukça fazla içeriğe ve oyuna sahip olacağımız bu günlerde sabırsızlıkla bu durumun yaşamnasını bekliyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri Gamescom 2017 etkinlikleri kapsamında yayınlanan Age of Empires IV tanıtım videosu ile baş başa bırakıyoruz.

https://youtu.be/RYwZ6GZXWhA

 

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. abi sonunda be yıllardır bıkmıştım diğer oyunlardan. inşallah hemen çıkış tarihini de söylerler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu