Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Odyssey Deniz Savaşları videosu yayınlandı

Ubisoft firmasının uzun yıllardan beri oyunculara sunduğu ve oyuncular tarafından bir hayli sevilen ünlü oyun serisi Assassin’s Creed‘in son en yeni üyesi AC: Odyssey için yeni bir oynanış videosu daha geçtiğimiz saatlerde oyuncuların beğenisine sunuldu. Çıkış tarihine yaklaştığımız her geçen gün hakkında çok daha fazla detayın ortaya çıktığı oyunun yeni yayınlanan bu videosunda ise daha önceleri duymadığımız bir takım oyun dinamiklerini görme şansına erişiyoruz.

[affiliate_news2 id=”10705″]

Assassin’s Creed Odyssey Deniz Savaşları inanılmaz gözüküyor!

Ubisoft ekibinin geçtiğimiz saatlerde resmi YouTube hesabı üzerinden yayınlamış olduğu ve içerisinde deniz savaşlarından bir takım görüntüler barındıran bu videoyu incelediğimizde ise oyunda yer alan keşfetme dinamikleri ve deniz savaşlarında karşımıza çıkacak diğer detayları rahat bir şekilde görebiliyoruz. Oynanış görüntülerinin bir hayli güzel gözüktüğü bu videoda emi sürme, yüzme ve dalma gibi birçok farklı özelliği de yakından inceleme şansına erişiyoruz. Ek olarak videoda yapımcı yorumlarını da görmemiz mümkün oluyor.

[affiliate_news2 id=”11894″]

Gamescom 2018 etkinliklerinde çok daha fazlasıyla karşımıza çıkacak olan Assassin’s Creed Odyssey için yayınlanan yeni videoya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Steam Rehberi

Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler, oyunlara yönelik yararlı rehberler Steam Rehberi'nde sizlerle.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Assassin’s Creed serisini tek sevmeyen benim sanırım. Sürekli bir yerden bir yere zıplıyorsun. Kaçıncı seri çıkıyor ben hala sıcak bakamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu