Site icon Steam Rehberi

Red Dead Redemption 2 için önemli detaylar paylaşıldı

Red Dead Redemption 2 hikaye detayları

Red Dead Redemption 2 hikaye detayları

Red Dead Redemption 2, geçtiğimiz günlerde gelen erteleme haberiyle hayranlarını oldukça üzmüştü ve Take2’nun borsa değerlerinde sağlam bir düşüsün yaşanmasına neden olmuştu. Bugün erteleme haberiyle sevenlerini üzen Red Dead Redemption 2 hakkında ise oldukça önemli gelişmeler meydana geldi. Ortaya çıkan bu detaylarda özellikle oyunun hikayesi için belirtilen detayların oyunculara biraz ters köşe durumu yaşattığını da belirtmek isteriz.

Red Dead Redemption 2 oyununun hikayesinin büyük ihtimalle ilk oyunun öncesini anlatacağını düşünüyorduk ama paylaşılan detaylara bakılırsa bu durum düşündüğümüzden oldukça farklı olacak. Tabii ki bu detayların şuan için doğrulanmadığını da sizlere hatırlatmamızda büyük fayda var. Red Dead Redemption 2 ile ilgili ortaya çıkan detaylar ise şu şekilde:

Red Dead Redemption 2 ile ilgili ortaya çıkan detaylar şimdilik bu kadar. İlerleyen günlerde bu bilgilerin doğruluğu hakkındaki gelişmelerle karşınızda olacağız. Son olarak siz bu detaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce paylaşılan bu detayların gerçek olması durumunda oyunun gidişatı ve oynanışı bundan nasıl etkilenir? Sizce paylaşılan bu detayların gerçek olması iyi mi olur, kötü mü olur?

 

 

Exit mobile version