Site icon Steam Rehberi

Ultimate Fishing Simulator Beta

Ultimate Fishing Simulator

Ultimate Fishing Simulator

Ücretsiz steam oyunu köşemizde docs.google sitesi var. Site şuan için Ultimate Fishing Simulator oyununa ait steam beta kodlarını dağıtmakta. Yapmanız gereken: bu adrese girip aşağıdaki anteke gerekli bilgileri doldurarak email adresinizi yazmak ve ardından Gönder! adlı butona tıklamak. Daha sonra sizin vermiş olduğunuz email adresinize belirli bir süre sonra oyunun beta kodu yollanacaktır. Oyunun beta kodunun ne zaman yollanacağını bilmediğimiz için kesin bir tarih veya saati sizlere belirtemiyoruz.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Ultimate Fishing Simulator Oyunu Hakkında Bilgi

Ultimate Fishing Simulator isimli bu oyun Ultimate Games S.A ve Bit Gol ekibinin geliştirmesi sayesinde oyun dünyasına kazandırılmış olan bir spor oyunudur. Muhteşem bir atmosferde balık tutmaya çıktığımız bu oyunda oldukça huzurlu ve eğlenceli dakikalar bizleri bekliyor durumda. Kış mevsimininde yavaştan kendini hissettirdiği bu zamanlarda çayınızı kahvenizi alıp huzur dolu bir ortamda balık tutmaya çıkalabilirsiniz.

Exit mobile version