Site icon Steam Rehberi

People Eater: Bedava Steam Beta Kodu

People Eater

People Eater

Ücretsiz steam oyunu köşemizde getbetakeys sitesi var. Site şuan için People Eater oyununa ait steam beta kodlarını dağıtmakta. Yapmanız gereken: bu adrese girip Grab your People Eater beta key: yazısının altında bulunan yere email adresinizi ve adınızı yazmak. Bu işlemi tamamlayıp Get Your Key adlı butona tıklayın. Butona tıkladıktan sonra ise size birkaç saniye içerisinde email gelecek ve gelen emaili açıp en alttaki PDF indirme dosyasını indirdiğinizde size özel olarak hazırlanmış keyi PDF olarak indirip alabileceksiniz.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

People Eater Oyunu Hakkında Bilgi

People Eater isimli bu oyun Perfect Square Studios LLC ekibi tarafından geliştirilip oyun dünyasına kazanıdırılmış olan bir aksiyon oyunudur. Adından da anlaşılacağı üzere sürekli olarak karşımıza çıkan insanları yiyeceğimiz bu oyunda amacımız olabildiğinde fazla insanı midemize atmak olacak.

Exit mobile version