Site icon Steam Rehberi

Yeni Battlefield oyunu İkinci Dünya Savaşı’nı konu edilebilir

Battlefield İkinci Dünya Savaşı'nı işleyebilir

Battlefield İkinci Dünya Savaşı'nı işleyebilir

Geçtiğimiz yılın Sonbahar mevsiminde oyun dünyasına Battlefield 1 ile giriş yaparak video oyun dünyasına ve FPS piyasasına adını altın harflerle yazdırmayı başaran DICE firmasından bugün yeni bir sızıntı haberi geldi. Oyun dünyasındaki sızıntıların bir numaralı yeri Reddit forumlarında kullanıcılar tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre DICE’ın İsveç’te bulunan stüdyosu, şimdiden İkinci Dünya Savaşı temalı bir Battlefield oyunu üzerinde çalışmalarına başlamış. Bildiğiniz üzere Birinci Dünya Savaşı’nı tarafsız bir şekilde işleyerek oyunculara oldukça güzel dakikalar yaşatan ve savaşın gerçek yüzünü görmemizi sağlayan geliştirici ekibin, yeni projesinin İkinci Dünya Savaşı temasına dayalı olması aslına bakarsanız zaten tahmin edilebilir bir durum olarak karşımıza çıkıyordu. Keza DICE ekibinin eski savaş atmosferini işleme konusundaki inanılmaz başarısı ve tecrübesini düşündüğümüzde yeni Battlefield oyununun İkinci Dünya Savaşı temalı olacağı bizleri pek şaşırtan bir durum olmuyor.

[affiliate_news2 id=”9054″]

Yeni Battlefield oyunu İkinci Dünya Savaşı’nı konu alabilir

DICE firmasının İsveç’teki stüdyosundaki geliştirilen yeni Battlefield oyununun 2018 yılında oyuncuların beğenisine çıkacağı konuşulurken diğer bir yandan da DICE’ın Los Angeles stüdyosunun ise Bad Company 3 üzerinde çalışmalara başlaması, reddit forumlarında dolaşan bir diğer iddia olarak karşımıza çıkıyor. Serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Bad Company 3 oyunu ise bizce 2018 yılından sonra oyun dünyasına giriş yapacaktır.

Şahsen DICE ekibinin Battlefield 1 ile başardığı muhteşem işleri düşündüğümüzde yeni Battlefield oyunlarından oldukça ümitli olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu yıl bildiğiniz üzere Call of Duty serisinin son oyunuyla birlikte tekrardan karşımıza çıkan İkinci Dünya Savaşı Atmosferi’nin Battlefield serisinde daha görkemli bir şekilde karşımıza çıkacak olması şimdiden çoğu oyuncunun rüyalarına girmeye başladı bile.

Exit mobile version