Site icon Steam Rehberi

Watch Dogs 3, Londra’da Geçecek!

Watch Dogs 3 Londra

Watch Dogs 3, Londra'da geçecek!

Dünyanın en büyük oyun haberleri siteleri arasında yer alan Kotaku, oyun dünyasında aylardır konuşulan Watch Dogs 3 dedkikolarına yayınlamış olduğu bir raporla bugün son verdi. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan bir haberle Watch Dogs 3‘ün Londra’da geçeceğini bildien Kotaku, aynı zamanda oyunun çıkış tarihine yönelik bir takım açıklamalarda bulundu.

[affiliate_news2 id=”9925″]

Watch Dogs 3 ne zaman çıkacak?

Kotaku tarafından yayınlanan habere göre Watch Dogs 3, 2019 yılında çıkışını gerçekleştirebilir. Ubisoft’un E3 2019 etkinliklerinde Watch Dogs 3 ile ilgili bir duyuru yapacağını belirten Kotaku ekibi, aynı zamanda Ubisoft yapımı Assassin’s Creed’in yeni oyunu için de bazı ipuçlarını bizlere duyurdu. Kotaku yazarlarından Schreier’a göre bir sonraki Assassin’s Creed oyunu, 2020 yılı içerisinde ‘Viking’ temasıyla oyunların karşısına çıkacak.

Bildiğiniz üzere şu an için PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir durumda olan Watch Dogs 2, genel olarak oyuncular tarafından oldukça beğenilip güzel puanlar almayı başarmıştı. Yakalamış olduğu satış sayılarının da oldukça başarılı olduğu Watch Dogs 2’in oyuncular tarafından en sevilmeyen kısmı ise oyunun son kısımları olmuştu. Bu gelişme üzerine Ubisoft ekibi hiç beklenmedik bir hamle yaparak oyunun sonunu değiştirmişti. Ubisoft tarafından değiştirilen yeni oyun sonunda da bir koordinat birçok oyuncunun dikkatini çekmişti. Son sahnelerde yayınlanan koordinat incelendiğinde ise bu koordinatın Londra‘yı gösterdiği ortaya çıktı.

[affiliate_news2 id=”13015″]

Watch Dogs 3 nasıl olacak?

Yayınlamış olduğu haberde Watch Dogs 3 ile ilgili bir takım bilgiler paylaşan Kotaku, Watch Dogs 3’de sadece küçük silahlar ve yakın dövüş sisteminin olacağını belirtti. Bunun nedeni ise ateşli silahların İngiltere’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde olduğu kadar yaygın olmaması olarak gösterildi.

Son olarak yapmış olduğu açıklamalarında Watch Dogs 2 için yeni bir yamanın yakın bir zamanda oyuna ekleneceğini belirten Schreier, yapmış olduğu bu uzun açıklamalarla birlikte Ubisoft ekibinin yeni oyunları hakkında ortada dolaşan dedikoduları doğrulamış oldu.

Exit mobile version