Site icon Steam Rehberi

Watch Dogs 2 ücretsiz oluyor! Nasıl alınır?

Watch Dogs 2 ücretsiz

Ücretsiz Watch Dogs 2 nasıl alınır?

Oyun dünyasına giriş yaptığı günden beridir oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan ve hikayesi tarafından da büyük beğeni toplamayı başaran Ubisoft ekibinin ünlü oyunlarından birisi olan Watch Dogs 2, bugün yani 12 Temmuz 2020 tarihinde oyunculara tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak.

Bildiğiniz üzere her yıl klasik olarak gerçekleşen Ubisoft Forward etkinlikleri yine bu yıl da gerçekleşmeye devam ediyor. Geçmiş yıllara baktığımızda Ubisoft ekibi gerçekleştirdikleri bu etkinlikelrde oyunculara Uplay üzerinden çeşitli hediyeler ve biraz da eski oyunları veriyordu. Fakat bu yıl durum biraz değişti. Bunun da en büyük nedeni şüphesiz Epic Games’in sene içerisinde sürekli olarak oyuncuların oldukça sevdiği oyunları ücretsiz olarak dağıtması.

[affiliate_news2 id=”13165″]

Bedava Watch Dogs 2 nasıl kütüphaneye eklenir?

Ubisoft Forward etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak verileceği duyurulan Watch Dogs 2 için heyecan şimdiden artmış durumda. Şimdiden birçok oyuncunun aklında bu oyunu nasıl alırım sorusu bulunuyor. Sözü daha fazla uzatmadan oyunu almanız için gerekli şartları sizlere liste halinde sunalım. Aklınıza takılan bir soru olursa yorum kısmından bize sorularınızı sormaktan çekinmeyin.

I accept Ubisoft’s Terms of Use, Terms of Sale and I agree with the Privacy Policy.

Bilgilerimi seçkin üçüncü taraflarla paylaş.

Güncel haber!

Dün akşam Watch Dogs 2’yi Ubisoft’un sitesindeki yoğunluktan ötürü ücretsiz alamayanlar, bu adrese gidip uplay hesaplarına giriş yaparak oyunu talep edebilirler.
Kısa bir süre sonra oyun kütüphanenize eklenecektir.
https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-GB

Exit mobile version