Site icon Steam Rehberi

Steam Hafta Sonu Fırsatı: Dying Light, Osiris New Dawn, Street Fighter V – Anime Weekend İndirimleri

dylight light

Steam Hafta Sonu Fırsatı: Dying Light, Osiris New Dawn, Street Fighter V

Steam hafta sonu fırsatı bu hafta da güzel oyunlarla devamını sürdürüyor. Bu haftaki indirimler geçen haftadaki Ubisoft indirimleri kadar damga vurmasa da gayet güzel oyunları içinde barındırıyor. İlk olarak steam markete girdiğinizde sizleri Anime Weekend Sale yazılı bir banner bekliyor ve resime tıkladığınızda Anime içerikli oyunların indirim sayfasına gidiyorsunuz. İndirim sayfasına direkt olarak gitmek için bu adrese tıklamanız yeterli olacaktır.

İlk olarak Anime Weekend indirimlerinden bahsedecek olursak bu sayfada bizleri onlarca oyunun beklediğini görebiliriz. Elbette bu yazımızda indirim alan tüm oyunlara yer vermemiz bu yüzden çok zor ve gereksiz bir eylem olacağından yer vereceğimiz indirimleri sizin için özel seçip vermeyi planladık. Sözü fazla uzatmadan Anime Weekend indirimlerine geçersek:

İndirimler sadece Anime Weekend indirimleriyle sınırlı değil. Daha önce haberini yaptığımız Steam Hafta Ortası Çılgınlığı: Witcher ve The Walking Dead Serisi, Dragon’s Dogma: Dark Arisen ve Daha Fazlası başlıklı haberde yer alan oyunlar ve bunlara ek olarak Steam’ın özel eklediği oyunlar bu indirimlerde kendisine yer bulmuş durumda. Bu indirimler arasında sizin için özel seçtiğimiz indirimler ise şu şekilde:

Steam hafta sonu fırsatlarında sizin için seçtiğimiz oyunlar bu kadardı. İndirimlerin gayet güzel olduğunu düşünüyoruz. Ek olarak bu indirimlerde kafanız karıştıysa alacağınız oyunun en iyi indirim oranının ne olduğunu merak ediyorsanız Enhanced Steam Nasıl Kullanılır? adlı yazımıza bakarak bu merakınızı rahatlıkla giderebilirsiniz. Hepinize mutlu oyunlu günler dileriz.

 

Exit mobile version