Site icon Steam Rehberi

Space Beret: Ücretsiz Steam Oyun Kodu

Space Beret

Space Beret

Ücretsiz steam oyunu köşemizde marvelousga sitesi var. Site şuan için Space Beret oyununa ait kodları dağıtmakta. Yapmanız gereken: bu adrese girip siteye steam ile giriş yapalım ve ardından gelen sayfadan Space Beret! butonunun yanındaki Open Giveaway yazısına tıklayıp diğer sayfaya girelim. Sayfaya girdikten sonra görevleri yapalım ardından oyun sizin olacaktır.

Önemli Not: Marvelousga sitesine şuan aşırı yüklenme olduğundan çoğu zaman 502 hatalarıyla sayfalar açılmayabilir. Zaman zaman sayfayı yenileyerek oyunun kodunu alabilmeniz mümkün.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Space Beret Oyunu Hakkında Bilgi

Space Beret bağımsız yapımcı tarafından oyun dünyasına kazandırılmış olan bir aksiyon/ basit eğlence oyunudur. Kendimizi silahlı çatışmaların hakim olduğu bir dünyada bulduğumuz bu oyunda bize verilen görevleri yerine getirerek karşımıza çıkan her kim olursa olsun indirmek, oyundaki asıl görevimizi oluşturuyor.
Exit mobile version