Site icon Steam Rehberi

Slingshot People: Ücretsiz Steam Key

Slingshot People

Slingshot People

Ücretsiz steam oyunu köşemizde bugün dogebundle sitesi bulunmakta. Site şuan için kullanıcılarına Slingshot People adlı oyunu hiçbir görev yapmaksızın dağıtıyor. Oyunu almak için yapmanız gereken işlem ise diğerlerine göre bile oldukça basit. Sadece bu bağlantıya gidiyoruz ve login botununa basarak siteye steam hesabınızla giriş yapıyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan oyun dağıtımları sayfasından Slingshot People oyununun sayfasını seçip giriyoruz ve bu kadar oyunun keyi sayfaya çıkacaktır. İşlemlerde zorlanırsanız ilk olarak siteye steam hesabı ile giriş yapıp, bu konudaki bağlantıya tekrardan tıklasanız da olur. Normalde 25 bin Slingshot People keyinin dağıtıldığı bu dağıtımda gece saat 2 itibariyle 2 bin civarı key kalmış durumda. Bu yazıyı sabah saatlerinde okuyorsanız muhtemelen dağıtıma yetişememiş olacaksınız.

Önemli Not: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Slingshot People Oyunu Hakkında Bilgi

Slingshot People adlı oyun bağımsız yapımcı taraından oyun dünyasına kazandırılmış olan bir aksiyon, basit similasyon oyunudur. Ek olarak fps türünü de içinde barındıran bu oyunda amacımız sapanlarla karşımıza çıkan ne olursa olsun herkesi vurmak. Amacımızın bu kadar basit olduğu bu oyun çoğu oyuncuyu sıkabilir fakat sadece zaman öldürmek için girilirse pek bir sorun yaratacağını düşünmüyoruz.

Exit mobile version