Site icon Steam Rehberi

Sling Ming Beta

Sling Ming

Sling Ming

Ücretsiz steam oyunu köşemizde docs.google sitesi var. Site şuan için Sling Ming oyununa ait steam beta kodlarını dağıtmakta. Yapmanız gereken: bu adrese girip Sing Up Form adlı butona tıklayarak çıkan sayfada gerekli bilgileri doldurarak email adresinizi yazmak ve ardından Gönder! adlı butona tıklamak. Daha sonra sizin vermiş olduğunuz email adresinize belirli bir süre sonra oyunun beta kodu yollanacaktır. Oyunun beta kodunun ne zaman yollanacağını bilmediğimiz için kesin bir tarih veya saati sizlere belirtemiyoruz.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Sling Ming Oyunu Hakkında Bilgi

Sling Ming isimli bu oyun Good Night Brave Warrior  ekibinin geliştirmesi sayesinde oyun dünyasına kazandırılmış olan bir macera oyunudur. Birbirinden farklı gezegenlerde büyük bir maceraya çıktığımız bu oyunda önümüze çıkan fiziksel engelleri ve düşmanları yok ederek bize verilen gizli görevi yapmaya çalışıyoruz.

Exit mobile version