Site icon Steam Rehberi

Shot Shot Tactic: Bedava Steam Key

Shot Shot Tactic

Shot Shot Tactic

Bedava steam key köşemizde gleam.io sitesi var. Site şuan için bizlere Shot Shot Tactic oyununun kodlarını ücretsiz olarak dağıtmaktadır. Dağıtımdaki kodları alabilmeniz için yapmanız gereken tek şey bu adrese girip sitedeki görevleri yapmak. Bu görevler ise zor değil. Oldukça basit görevler, steam grubuna girmek, youtube kanalına abone ve buna benzer kolay görevler. Görevleri yaptıktan sonra oyunun kodu ekrana çıkacaktır.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Shot Shot Tactic Oyunu Hakkında Bilgi

Shot Shot Tactic şuan için erken erişimde olan, bağımsız yapımcı tarafından oyun dünyasına kazandırılmış olan bir aksiyon oyunudur. Elimizde silahlarla gezdiğimiz bu oyunda karşımıza çeşitli düşmanlar çıkıyor ve biz bu düşmanlardan kurtulmaya çalışıyoruz. Çeşitli farklı mekanlarda geçen bu oyunda aiminizin sağlam olması gerekiyor.

Exit mobile version