Site icon Steam Rehberi

Sevilen oyun PUBG’yi PC’de ücretsiz oynamak mümkün!

Bilgisayar üzerinden PUBG'yi ücretsiz mi oynamak istiyorsun? Doğru yerdesin!

Çıkış yaptığı günden bu yana oyun dünyasının en popüler oyunlarından birisi olmayı başaran PUBG’nin PC versiyonu bildiğiniz üzere Steam üzerinden 69 TL gibi bir fiyattan satılıyor. Bazılarımız içinse bu ücret fazla oluyor ya da bazılarımız PUBG’yi satın almasına rağmen bilgisayarlarının sistem özellikleri dolayısıyla oyunu rahat bir şekilde oynayamıyorlar. İşte bu noktada sizler için harika bir çözümümüz var. Sizlere az sonra anlatacağımız bu yöntem sayesinde PUBG’yi ortalama bilgisayarlarda bile hiç kasmadan üstelik de ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz.

[affiliate_news2 id=”12872″]

PUBG’yi PC üzerinden bedava oynamak mümkün mü?

Bu cümleyi gören çoğu kişinin heyecanlandığını ya da “hadi canım öyle şey olur mu?” dediğini duyar gibiyiz fakat gerçekten de PUBG’yi bilgisayarlarınız üzerinden donmadan ve tamamen bedava bir şekilde oynamanın legal bir yöntemi bulunuyor. Bildiğiniz gibi PUBG’nin geliştirici ekibi olan Tencent, çok kısa bir süre önce PUBG’nin mobil versiyonunu Android ve iOS üzerinden ücretsiz bir şekilde yayınlamıştı. Bildiğiniz üzere bu popüler ve sevilen oyunu telefonlarımız üzerinden ücretsiz bir şekilde oynamak ne kadar güzel bir olay olsa da kontroller açısından oldukça zorlandığımız da bariz bir gerçek. Peki biz bu oyunu klavye ve mouse ile oynasaydık nasıl olurdu? Cevabımız oldukça basit, çok güzel olurdu. İşte bu noktada sizlere Mobile PUBG oyununu bilgisayar üzerinden rahat bir şekilde oynama işlemini anlatacağız.

PUBG’yi Bilgisayar üzerinden ücretsiz bir şekilde oynamak

Bu işlemi yapmak için ilk ihtiyacımız bir Android Emulator programı. Fakat burada sizlere belirtmek istediğimiz önemli bir olay var. Ne yazık ki internet dünyasında ulaşabileceğiniz her Android Emulator programı PUBG’yi bilgisayar üzerinde doğru bir şekilde çalıştırmıyor. Bu noktada PUBG’nin Mobil versiyonunu bilgisayar üzerinden çalıştırabilen iki program mevcut. Bu programlardan ilki Nox Player ikincisi ise Memu. Bu rehberimizde sizlere Nox Player üzerinden kurulumu anlatacağız. Hadi gelin hep birlikte yapacağımız işlemleri sırası ile uygulayalım.

PUBG’nin APK dosyasını Nox Player üzerine sürüklüyoruz

PUBG Mobile oyunu için bilgisayarda kontrol tuşu atama işlemi nasıl olur?

Gelelim kullanıcıların en merak ettiği soruya. “Tamam biz bu oyunu bilgisayar üzerinden yükledik, peki oynarken aynı telefonda olduğu gibi dokunmatik tuş takımı sistemini kullanmamız gerekiyor, biz bu oyunu mouse ve klavye üzerinden nasıl oynayabiliriz?” bu sorunun yanıtı ise oldukça basit, aşağıda anlatmış olduğumuz işlemleri uygulayarak PUBG Mobile oyununu PC üzerinden mouse ve klavye kullanarak rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Nox Player üzerinden PUBG Mobile oyununu Bilgisayarda oynama

Şimdi yapacağımız işlem ise oyunda mouse özelliğini aktif etmek olacak. Bunun için V tuşunu kullanacağız. Bu tuşa bastığımız andan itibaren oyunu aynen bilgisayar üzerinde olduğu gibi mouse ile oynayabileceğiz.

[affiliate_news2 id=”9209″]

Herkes tarafından beklenen PUBG Mobile oyununu bilgisayar üzerinden oynama rehberi adlı yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Eğer siz de bu yöntemleri uygularsanız çok rahat bir şekilde bilgisayarlarınız üzerinden PUBG oyununu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Exit mobile version