Site icon Steam Rehberi

Rebons

Rebons

Rebons

Ücretsiz steam oyunu köşemizde bugün KeyPunk sitesi kendine yer bulmuş durumda. Şuan için KeyPunk sitesi yapmış olduğu dağıtımda site kullanıcılarına Rebons oyununa ait steam kodlarını dağıtmakta. Kodları yapmak için yapmanız gereken işlem ise bu bağlantıya tıklayarak siteye girmek. Siteye girdikten sonra ise siteye kayıt olmak. Kayıt işleminin ardından email adresinize hesabınızı doğrulamanız için bir bağlantı gönderilecektir. O bağlantıya tıklatıktan sonra tekrardan dağıtım sayfasına giderek oyununuzu alabilirsiniz. Son olarak sitenin şuan için yoğunluktan dolayı aşırı yavaş bir şekilde çalıştığını sizlere belirtelim. Bu bağlamda kodları almanız biraz uzun sürebilir.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Rebons Oyunu Hakkında Bilgi

Rebons isimli bu oyun Star Legion ekibi tarafından oyun dünyasına kazandırılmış olan güzel bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bölüm bölüm mecaranın devam ettiği bu oyunda zorlu parkurları ve düşmanlarımızı yenmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda gerçekten seri hareket etmenin oldukça önemli olduğu Rebons oyununda gerçekten iyi reflekslere sahip olmamız gerekiyor.

Exit mobile version