Site icon Steam Rehberi

Playstation Plus’ta ücretsiz üyelik alma yöntemi!

Playstation Plus bedava üyelik

Playstation Plus bedava üyelik nasıl alınır?

Sony ekibinin her ay birbirinden güzel oyunları kullanıcılarına sunmuş olduğu ve bunun için aylık üyelik almanız gereken Playstation Plus sistemini hiçbir ücret ödemeden de kullanmanız mümkün. Hem de tamamen legal (yasal) ve hilesiz bir şekilde!

[affiliate_news2 id=”8687″]

Evet, yanlış duymadınız! Sizlere anlatacağımız bu yöntem sayesinde Playstation Plus üyeliğinizi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz ve bu yöntem kesinlikle yasal bir yöntem. Yani bu olaya Sony firmasının kendisi de izin veriyor. Yani bu başlık altında uygulayacağımız yöntemlerin hepsi Sony firması tarafından bilinen ve izin verilen yasal yöntemler.

Eğer sizler de bir Playstation sahibiyseniz herhangi bir ücret ödemeden sürekli olarak PS Plus sistemini hiçbir ücret ödemeden bedava kullanabilirsiniz. Şimdi gelin hep birlikte yapmanız gereken işlemlere bir göz atalım.

Playstation Plus bedava üyelik nasıl alınır?

[affiliate_news2 id=”6830″]

Anlatmış olduğumuz bu yöntem en başından belirttiğimiz üzere tamamen Sony ekibinin kullanıcılarına sunmuş olduğu bir hizmetten dolayı tamamen yasal bir yöntemdir. Fakat bu yöntemin dezavantajı bulunuyor. İlk dezavantajı o ay içerisinde PS Plus sistemine gelen oyunları, gelecek ayın oyunları gelene kadar oynayıp bitirmeniz gerekiyor. Yani biraz sıkışık bir sistem oluyor ama sıkı bir oyuncuysanız bu dezavantaj sizler için pek geçerli değil. Son olarak bu olayı sınırsız olarak kullanabilmek için her 14 günde bir yeni hesap açmanız gerektiğini ve yukarıda yazdığımız bu işlemleri uygulamanız gerektiğini unutmayınız.

Exit mobile version