Site icon Steam Rehberi

PlayStation 5 özellikleri belli oldu!

PS5 özellikleri

Merakla beklenilen PS5'in özellikleri kendini gösteriyor!

Oyunseverler tarafından uzun bir süredir beklenilen PS5 için Sony ekibi bu yılın başında resmi bir duyuruda bulunmuştu. Bildiğiniz üzere PlayStation 5 için bir websitesi açan ünlü ekip, bugün erken saatlerde açmış olduğu bu websitesini güncelleyerek oyuncuları heyecanlandırmayı başardı.

Sony ekibi PS5 özelliklerini listeledi!

Şu an için Sony ekibi yapmış olduğu güncellemeyle birlikte oyunculara PS5’in yeni donanımı hakkında daha önce tanıttığı ve vadettiği noktaları resmi olarak duyurdu. Yine güncellenen sayfada yıldırım hızındaki donanım bileşenleri, konsolun çarpıcı grafikler sunan oyun deneyimi, Dualsense kontrol cihazı, dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyici özellikleri ve konsolun 3D Ses teknolojisi gibi birçok özellik vurgulanmış durumda. Yine 27 Mayıs 2020 tarihinde TSİ 23.00’da gerçekleşecek olan State of Play yayınında yeni bilgilerin oyunculara duyurulacağı ortaya atılan dedikolar arasında yerini almış durumda.

Yine websitesinde PS5’in çıkış tarihine de atıfta bulunan Sony ekibi,”PlayStation 5 geliyor, 2020 tatil döneminde piyasaya sürülecek” ifadeleriyle yeni nesil konsolun çıkış tarihini yavaştan bizlere belli etmeye başladı.

Şimdilik websitesi üzerinde bu bilgilere yer veren Sony ekibi gelecek günlerde bu sayfayı güncelledikçe eklenecek olan diğer özellikleri buradan güncellemeye devam edeceğiz.

PlayStation 5’e çıkacak olan oyunlar

Exit mobile version