Site icon Steam Rehberi

Pixel Puzzles Ultimate – Puzzle Pack Beach Volleyball: Bedava Steam DLC’si

Pixel Puzzles Ultimate - Puzzle Pack Beach Volleyball

Pixel Puzzles Ultimate - Puzzle Pack Beach Volleyball

Ücretsiz steam key köşemizde bugün woobox sitesi bizleri karşılıyor. Şuan için woobox sitesi Pixel Puzzles Ultimate – Puzzle Pack Beach Volleyball oyununa ait 10.000 adet steam keyini ücretsiz olarak kullanıcılarına dağıtıyor. Oyunu almak için ise yapmanız gereken işlemler şu yönde, ilk olarak bu bağlantıya tıklayıp siteye giriş yapıyoruz. Siteye girer girmez burada bize doğum tarihimizi soruyor, buraya doğum tarihimizi giriyoruz ve confirm butonuna basıyoruz. Dikkat burada yaşımızı 13’den büyük girmemiz gerekiyor. Daha sonra işlemleri bitirdiğimzde alt kutucuğa mail adresimizi girip ilgili sosyal medya hesaplarını beğendikten sonra Enter butonuna tıklamamız yeterli olacaktır. Son olarak woobox sitesinin bazen keyleri vermediği oluyor, zaman zaman tekrar deneme yaparak keyleri alabilirsiniz.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Pixel Puzzles Ultimate Oyunu Hakkında Bilgi

Pixel Puzzles Ultimate oyunu bağımsız yapımcı tarafından oyun dünyasına kazandırılmış bir basit eğlence puzzle oyunudur. Oyunda amacımız gayet basit. Gelen turlarda verilen sürelerin içinde yapmamız gereken puzzleleri yapmak. Süreyle yarışarak puzzle yaptığımız bu oyun düşünce sistemimizi geliştirecektir. Şimdiden herkese hızlı seri ve iyi oyunlar diliyoruz.
Exit mobile version