Site icon Steam Rehberi

Overkill’s the Walking Dead BETA

Overkill's the Walking Dead

Overkill's the Walking Dead

Ücretsiz steam oyunu köşemizde gleam.io sitesi var. Site şuan için Overkill’s the Walking Dead oyununa ait ücretsiz kodlar dağıtmaktadır. Dağıtımdaki kodları alabilmeniz için yapmanız gereken tek şey bu adrese girip sitedeki görevleri yapmak. Gleam sitesindeki görevler ise zor değil. Oldukça basit görevler, steam grubuna girmek, youtube kanalına abone ve buna benzer kolay görevler. Görevleri yaptıktan sonra oyunun kodu ekrana çıkacaktır.

Önemli Not: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Bedava Steam Kodları – Overkill’s the Walking Dead

Overkill’s the Walking Dead isimli bu oyun Starbreeze Publishing AB ekibinin geliştirmesi sayesinde oyun dünyasına kazandırılmış olan bir aksiyon oyunudur. Çok oyunculu olarak arkadaşlarınızla birlikte büyük bir mücadele içerisine girdiğiniz bu oyunda bulunduğunuz şehrin zombiler tarafından işgal edildiğine tanıklık etmek zorunda kalıyorsunuz. Bu olay sonrasında arkadaşlarınızla birlikte bir ekip kurarak şehirdeki zombileri geri püskürtmek için büyük bir savaşa gireceğiniz bu oyunda hızlı hareket etmek sizler için faydalı olacaktır.

Exit mobile version