Site icon Steam Rehberi

Overcast – Walden and the Werewolf

Overcast Walden and the Werewolf

Overcast Walden and the Werewolf

Ücretsiz steam oyunu köşemizde hrkgame sitesi var. Site şuan için Overcast Walden and the Werewolf oyununa ait steam kodları dağıtmakta, yapmanız gereken bu adrese girip steam hesabınızla veya siteden bir hesap açarak o hesaba giriş yapmak. Siteye giriş yaptıktan sonra Giveaways —> Free Giveaways yolunu izleyerek dağıtımın yapıldığı sayfaya geliniz ve sayfadaki Get Game isimli butona tıkladığımızda verilen görevleri yapıp oyunu alabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Not: Oyunu alabilmek için tarayıcınıza VPN programı indirerek kendinizi farklı bir ülkede göstermeniz gerekmektedir. Bu bağlamda Opera tarayıcısının kendi VPN uygulamasının işe yaradığını sizlere söylemek isteriz.

Overcast Walden and the Werewolf Oyunu Hakkında Bilgi

Overcast Walden and the Werewolf bağımsız yapımcı tarafından piyasaya sürülen macera oyunudur. Issız ve korkutucu mekanda gece mahsur kaldığımız bu oyunda amacımız hayatta kalıp, korkunç olayların yaşandığı mekandan kaçmak. Bu iş pek kolay olmayacak gibi gözükse de yapmış olduğumuz akıllıca hamleler sonucu bu mekandan kaçabiliriz.

Exit mobile version