Site icon Steam Rehberi

On Board

On Board

On Board

Ücretsiz steam oyunu köşemizde giveawayoftheday sitesi var. Site şuan için On Board oyununa ait steam kodları dağıtmakta, yapmanız gereken bu adrese girip Join Win butonuna tıklayıp dağıtımı facebook hesabınızdan paylaşmak. Daha sonra çıkan sayfadan e mail adresinizi ve kendi adınızı girip get the key butonuna bastıktan sonra oyun sizin olacaktır. Oyunun kodu mail adresinize gönderilmektedir. Gmail kullanıyorsanız oyunun kodu tanıtımlar kısmına düşmektedir.

Önemli Not: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz.

On Board Oyunu Hakkında Bilgi

On Board isimli bu oyun Stein Bock Games ekibinin geliştirmesi sayesinde oyun dünyasına kazandırılmış olan bir basit eğlence oyunudur. Kendi sandalımızı yaptığımız ve bir deniz boyunca ilerlediğimiz bu oyunda tropikal adaların arasında büyük bir maceraya çıkıyoruz. Zaman zaman bazı adalarda mola verdiğimiz bu oyunda bizleri oldukça eğlenceli görevlerin beklediğini rahat bir şekilde ifade edebiliriz.

Exit mobile version