Site icon Steam Rehberi

Nyctophobia: Ücretsiz Steam Oyunu

Nyctophobia

Nyctophobia

Ücretsiz steam oyunu köşemizde giveawayoftheday sitesi var. Site şuan için Nyctophobia oyununa ait steam kodları dağıtmakta, yapmanız gereken bu adrese girip Download Now butonuna tıklayıp dağıtımı facebook hesabınızdan paylaşmak. Daha sonra çıkan sayfadan e mail adresinizi ve kendi adınızı girip get the key butonuna bastıktan sonra oyun sizin olacaktır. Oyunun kodu mail adresinize gönderilmektedir. Gmail kullanıyorsanız oyunun kodu tanıtımlar kısmına düşmektedir.

Önemli Not: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz.

Nyctophobia Oyunu Hakkında Bilgi

Nyctophobia Lightning Man Media ekibi tarafından oyun dünyasına kazandırılmış olan bir macera oyunudur. Gecenin bir yarısı yolculuk ederken kamyonunuzun bozulması sonucu oldukça gizemli bir yerde mahsur kaldığımız bu esrarengiz olayları araştırdığımız bu oyunda gerilim dolu dakikalar bizleri bekliyor.

Exit mobile version