Site icon Steam Rehberi

Minion Masters: Bedava Steam Oyunu [Yeni Dağıtım]

Minion Masters

Minion Masters

Ücretsiz steam oyunu köşemizde hrkgame sitesi var. Site şuan için Minion Masters oyununa ait steam kodları dağıtmakta, yapmanız gereken bu adrese girip steam hesabınızla veya siteden bir hesap açarak o hesaba giriş yapmak. Siteye giriş yaptıktan sonra Giveaways —> Free Giveaways yolunu izleyerek dağıtımın yapıldığı sayfaya geliniz ve sayfadaki Get Game isimli butona tıkladığımızda verilen görevleri yapıp oyunu alabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Not: Eğer dağıtım Türkiye’ye yasaklanırsa oyunu alabilmek için tarayıcınıza Vpn programı indirerek kendinizi farklı bir ülkede göstermeniz gerekmektedir.

Minion Masters Oyunu Hakkında Bilgi

BetaDwarf tarafından geliştirilen Minion Masters oyunu şuan için erken erişimde oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda. Telefonlarımızda bulunan Clash Royal oyununa benzeyen hatta neredeyse aynı olan bu oyunda amacınız düşmanlarınızı alt etmek. Harita sistemi olan ve bu harita sistemi içerisinde kendi adamlarımızı yerleştirip bir strateji belirleyerek düşmanlara saldırdığımız bu oyunda genel amacımız köprüyü geçmek. Köprüyü geçtikten sonra ise yapacağımız tek işlem tutabileceğimiz kadar köprüyü uzun bir süre kendi yönetimimizde tutmak.

Exit mobile version