Site icon Steam Rehberi

GTA 6 İstanbul’da geçebilir!

GTA 6 İstanbul

GTA 6 İstanbul

Oyun dünyasında oyuncu olsun veya olmasın herkesin bildiği en ünlü oyunlardan birisi olan Grand Theft Auto serisi hakkında oldukça çarpıcı bir iddia söz konusu. Ülkemizde de oldukça sevilen ve her hafta yüzlerce satılan GTA serisi hakkında bugün özellikle Türkiye’deki oyuncuların ilgisini çekecek bir iddia meydana geldi.

[affiliate_news2 id=”2647″]

Oyun dünyasında kelimenin tam anlamıyla adının hakkını veren Rockstar Games firması oyun dünyasına kazandırdığı oyunlarda yer alan açık dünya mekanikleri ve sandbox öğeleri sayesinde oyunculara muhteşem bir oyun deneyimi sunuyor.

GTA 6 İstanbul’da mı geçecek?

Oyun dünyasına bu Sonbahar’da kazandırılan Red Dead Redemption 2 oyununun ardından GTA 6 için çalışmalara başlayan Rockstar Games için ortaya atılan bu iddianın sağlam olmadığını şimdiden söyleyelim. Çünkü bu iddiaların sahibi Ekşi Sözlük’te olan bir kullanıcı. Açmış olduğu başlıkta bir takım öğeleri sıralayan Jacob Steinberg isimli Ekşi Sözlük üyesi ise ortaya attığı iddiaların kaynağı olarak kuzenini gösteriyor. Yapmış olduğu iddiada Rockstar Games yetkililerinin İstanbul’u detaylı bir şekilde incelediğini bildiren Jacob Steinberg, bu bilginin ise doğru olduğunun altını çiziyor.

[affiliate_news2 id=”11926″]

Fakat böylesine bir iddiayı derinlemesine incelediğimiz zaman Rockstar Games ekibinin GTA 6 için çok daha uzun bir süredir bir ön çalışma yaptığını biliyoruz. Zira GTA serisinin son oyununu geliştirmek pek kolay olmayacağından yıllar önce bu oyuna bir ön çalışma gerçekleştirmek firma tarafından serinin diğer oyunlarına da yapılmış bir çalışma. Fakat yine de GTA serisinde yer alan GTA San Andreas oyununda yer alan Liberty City gibi bir detayı düşündüğümüzde belki de GTA 6’nın içerisinde küçük bir İstanbul olabilir düşüncesi de aklımızı çelmiyor değil.

Exit mobile version