Site icon Steam Rehberi

GTA 5 tamamen ücretsiz oldu! Epic Games üzerinden nasıl indirilir?

Gta 5 ücretsiz indir

GTA 5 tamamen ücretsiz oldu!

Rockstar Games’in 2013 yılında oyun dünyasına kazandırdığı ve uzun yıllardan beridir halen oyuncular tarafından büyük bir iştahla oynanmaya devam eden GTA 5, büyük bir sürprizle tamamen ücretsiz oldu. Epic Games tarafından bütün kullanıcılara bedava olarak verilen GTA 5 atağı şimdiden Steam’ı zor duruma sokmayı başardı diyebiliriz.

Şu an için Epic Store üzerinden ücretsiz olarak verilen GTA 5 oyununu önümüzdeki 1 hafta içerisinde kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman ise oyun sınırsız olarak kütüphanenizde kalacak.

Bildiğiniz üzere dün yabancı basında ortaya çıkan haberlerin bufün nihayet gerçek olmasına halen birçok oyuncu inanamıyor olsa da Epic Games’in uzun bir süre zarfı boyunca Steam’ı alt üst etme planlarından hepimiz haberdardık. Bu nedenle oyuncuların gönlünü tamamen kazanmaya yönelik ve uygulaması üzerindeki oyuncu sayısını arttırmaya yönelik bu agresif atağı biraz da olsun bekliyorduk.

[affiliate_news2 id=”13870″]

Sözü daha fazla uzatmadan 14 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 1 hafta boyunca ücretsiz olarak dağıtılacak olan GTA V’i nasıl alacağınızı adım adım sizlere anlatalım.

GTA 5 ücretsiz olarak nasıl indirilir?

GTA 5 indir: GTV V’i ücretsiz olarak nasıl indirilir?

Exit mobile version