Site icon Steam Rehberi

Debris: Ücretsiz Steam Beta Kodu

Debris

Debris

Ücretsiz steam oyunu köşemizde docs.google sitesi var. Site şuan için Debris oyununa ait steam beta kodlarını dağıtmakta. Yapmanız gereken: bu adrese girip aşağıdaki gerekli bilgileri doldurarak email adresinizi yazmak ve ardından Subscrıbe! adlı butona tıklamak. Daha sonra sizin vermiş olduğunuz email adresinize belirli bir süre sonra oyunun beta kodu yollanacaktır. Oyunun beta kodunun ne zaman yollanacağını bilmediğimiz için kesin bir tarih veya saati sizlere belirtemiyoruz.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Debris Oyunu Hakkında Bilgi

Debris isimli bu oyun Moonray Studios ekibinin geliştirmesi sayesinde oyun dünyasına kazandırılmış olan bir aksiyon/mecera oyunudur. Oldukça güzel grafiklerin bulunduğu ve bizlere uzay ortamını derinlemesine yaşatacak bu oyunu aynı zamanda arkadaşlarınızla da oynama imkanınız bulunuyor.

Exit mobile version