Site icon Steam Rehberi

Dead Bits: Ücretsiz Steam Oyunu

Dead Bits

Dead Bits

Ücretsiz steam oyunu köşemizde hrkgame sitesi var. Site şuan için Dead Bits oyununa ait steam kodları dağıtmakta, yapmanız gereken bu adrese girip steam hesabınızla veya siteden bir hesap açarak o hesaba giriş yapmak. Siteye giriş yaptıktan sonra Giveaways —> Free Giveaways yolunu izleyerek dağıtımın yapıldığı sayfaya geliniz ve sayfadaki Get Game isimli butona tıkladığımızda verilen görevleri yapıp oyunu alabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Not: Oyunu alabilmek için tarayıcınıza VPN programı indirerek kendinizi farklı bir ülkede göstermeniz gerekmektedir. Bu bağlamda Opera tarayıcısının kendi VPN uygulamasının işe yaradığını sizlere söylemek isteriz.

Dead Bits Oyunu Hakkında Bilgi

Dead Bits isimli bu oyun Microblast Game ekibi tarafından oyun dünyasına kazandırılmış olan bir aksiyon oyunudur. FPS türünde olan ve MineCraft oyununu anımsatan bir atmosfere sahip olan bu oyunda bölüm bölüm karşımıza çıkan düşmanları yok ederek nihai düşmanımızı yok etme yolunda ilerliyoruz. Oldukça zevkli bölümlerin olduğu oyunu oynamanızı tavsiye ederiz.

Exit mobile version