Site icon Steam Rehberi

CS GO Spectrum 2 Kasası Güncellemesi

cs go

Rekabetçi oyun dendiğinde akıllara ilk gelen oyun olan Counter Strike Global Offensive bir kaç saat önce yeni bir güncelleme alarak bizlere Spectrum 2 isimli kasayı sundu ve oyun içerisinde bir takım değişikliklere gidildi. Oyun içi yapılan birkaç yenilik, eklenen yeni stickerlar, oynanışa gelen değişiklikler derken oynanışı biraz değiştiren bu yeni güncellemenin detaylarına bir göz atalım.

Mükemmel Dünya

CS GO bundan sonra Mükemmel Dünya ortaklığı adı altında Çin ülkesine adımını atmış durumda. Geçtiğimiz aylarda CS GO’nun bir ortaklık ile Asya ülkelerine yöneleceğini yaptığımız haberlerin neticesini bugün almış bulunmaktayız.

Yapılan bu ortaklık nedeniyle CS:GO Launcher dosyasını indirip Mükemmel Dünya’yı denemek isteyen kullanıcılar bu bağlantıya tıklayarak Launcher dosyasını indirebilirler. Bu bağlantıya tıklayarak indirmek istemeyen kullanıcılar olursa oyun içerisine gelen Mükemmel Dünya sekmesini kullanarak da yeni Launcher’i oyun içerisinden indirebilirler.

Geçtiğimiz ay CS GO oyununu oynamış olan geçerli Mükemmel Dünya kullanıcıları ise aşağıda listesine yer verdiğimiz şuan için sınırlı sayıda bulunan eşyaları barındıran ücretsiz bir promosyon hediye paketine sahip olacaklar.

Şuan için uygulanan promosyon dönemi sona erdiğinde ise oyuncular Ekim ayı içerisinde Mükemmel Dünya kapsamındaki eşyalara pazardan ulaşabilecekler.

Ekonomi Alanında Yapılan Değişiklikler

Oyuna 17 tane birbirinden güzel topluluk tasarımına ait olan skinler içeren Spectrum 2 Kasası eklendi. Kasanın içerisinde yer alan nadir eşyalar ise Chroma kaplamalarının ikinci jenarasyonu olarak karşımıza çıkacak.

Oynanış Alanında Yapılan Değişiklikler

Daha önce CS GO Beta “1.36.0.3-rc1” sürümünde yapılan değişiklikler bu güncelleme ile birlikte ana oyuna eklenmiş durumdadır. Yapılan bu değişiklikler ise sırası ile şu şekildedir:

Yapılan diğer değişiklikler

Bundan sonra logaddress_add_http üzerinden yenilenen giriş işlemlerini yapamayacağız.

Exit mobile version