Site icon Steam Rehberi

Citadel Forged with Fire: Bedava Steam Beta Keyi

Citadel Forged with Fire

Citadel Forged with Fire

Ücretsiz steam oyunu köşemizde docs.google sitesi var. Site şuan için Citadel Forged with Fire oyununa ait steam beta kodlarını dağıtmakta. Yapmanız gereken: bu adrese girip aşağıdaki anteke gerekli bilgileri doldurarak email adresinizi yazmak ve ardından Gönder! adlı butona tıklamak. Daha sonra sizin vermiş olduğunuz email adresinize belirli bir süre sonra oyunun beta kodu yollanacaktır. Oyunun beta kodunun ne zaman yollanacağını bilmediğimiz için kesin bir tarih veya saati sizlere belirtemiyoruz.

Hatırlatma: Sitemizde paylaşılan oyunlar paylaşılma saati itibariyle alınabilir durumda oluyor. Dağıtılan oyunlar sınırlı sayıda olduğundan bir kaç saat sonra dağıtılan oyunların bitmesi durumunda oyuna ait kodu alamayabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Citadel Forged with Fire Oyunu Hakkında Bilgi

Citadel Forged with Fire isimli bu oyun Blue Isle Studios ve Virtual Basement ekiplerinin ortak geliştirmesi sayesinde oyun dünyasına kazandırılmış olan bir aksiyon/mecare oyunudur. RPG öğelerinin ağır olduğu bu oyunda bizleri gerçekten oldukça fantastik bir dünya ile gelişmiş grafiklerin beklediğini rahatça söyleyebiliriz. İçerisindeki fantastik yaratıkları sayesinde bizlere Skyrim atmosferi yaşatabilecek bu oyunu oldukça büyük bir keyifle severek oynayabileceğinizi çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz.

Exit mobile version