Site icon Steam Rehberi

Call of Cthulhu Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Call of Cthulhu Sistem Gereksinimleri

Call of Cthulhu Sistem Gereksinimleri

Bu yılın en çok beklenen oyunları arasında yer alan ve H.P. Lovecraft‘ın ünlü Cthulhu temasını başarılı bir şekilde işleyen Call of Cthulhu‘nun sistem gereksinimleri nihayet belli oldu. Yayınlanan sistem gereksinimlerine göz attığımızda ise hem minimum hem de önerilen gereksinimlerin oldukça kullanıcı ve cüzdan dostu olduğunu rahat bir şekilde ifade edebiliriz.

Hatırlarsanız E3 2016 oyun fuarında ilk sürpriz bir duyuruyla yakın bir zamanda oyun dünyasına giriş yapacağı açıklanan Call of Cthulhu, çoğu zaman iptal edildi haberleri ile oyun gündemine gelmiş olsa da Frogware ve Focus Home Interactive ekipleri yapmış olduğu açıklamalarla bu iptal haberlerini bıkmadan teker teker yalanlamıştı. Bu yalanlamaların ardından ek bir açıklama yaparak 2018 yılının sonrarına doğru Call of Cthulhu’nun oyun mağazalardaki yerini alacağını açıklayan ünlü iki yapımcı firma, sözünü tuttu ve geçtiğimiz günlerde oyunun sistem gereksinimlerini kullanıcılara duyurdu.

[affiliate_news2 id=”10785″]

Call of Cthulhu ne zaman çıkacak?

30 Ekim 2018 tarihinde PC,PS4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan Cthulhu’nun sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Call of Cthulhu Minimum Sistem Gereksinimleri

Call of Cthulhu Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version