Site icon Steam Rehberi

Apex Legends Silah Rehberi

Apex Legends Silah Rehberi

Sınıf sınıf en iyi silahlar!

Apex Legends oyun dünyasına girişinin üstünden çok az bir zaman geçmesine rağmen en çok konuşulan ve oynanılan oyunların arasına şimdiden girerek büyük bir başarıya imza attı. EA ve Respawn ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu oyun dünyasına kazandırılan ve bu kadar kısa süre içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran bu başarılı oyun, her geçen gün dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Oyun içi silahlar konusunda da oyunculara oldukça geniş bir silah yelpazesi sunan bu oyunda oyuncularda haliyle silah seçme konusunda doğal olarak zorlanabiliyor. Oyuna eklenen her silahın kendine özel güçü ve zayıf yanlarının bulunduğu Apex Legends’de sizlerin hangi silahı seçeceğinize yardımcı olabilmesi adına bir rehber hazırladık.

Rehberimizde S A B C D ve E sınıfı silahlar yer alacak. Sıralamayı en iyiden en kötüye şeklinde yapacağız. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan tek tek Apex Legends’in en iyi silahlarına bir göz atalım.

[affiliate_news2 id=”12916″]

[affiliate_news2 id=”12954″]

S Sınıfı – Apex Legends’in En İyi Silahları

Apex Legends S Sınıfı Silahlar

Oyunun en iyi silahlarını temsil eden S sınıfı silahları, oyunda çok nadir bir şekilde bulunduğundan dolayı halen çoğu oyuncu tarafından fazlasıyla bilinmiyor. Oyunda yer alan S sınıfı silahlar ise şimdilik Kraber ve Mastiff olmak üzere iki taneyle sınırlı. Bu silahları ise en kolay erzak gemilerinden veya kaynak bölgelerinden bulabilirsiniz. Bu silahların oyun içerisinde çok az mermiye sahip olduğunu da sizlere hatırlatmakta fayda var. Dilerseniz şimdi S sınıfında yer alan silahların özelliklerine geçelim.

A Sınıfı Silahlar

Apex Legends A Sınıfı Silahlar

Oyunda yer alan en güçlü ikinci sınıf grubu. Ek olarak bu silahlar S sınıfı silahlara oranla çok daha kolay bulunabildiğinden takım arkadaşlarınızla birlikte bu silahlara sahip olarak adeta bir ölüm takımı oluşturabilirsiniz. Oyun içerisindeki silah dağılımı göz önüne alındığında bu silahlardan her takım üyesinin en az bir tane taşıması gerektiğini düşünüyoruz.

B Sınıfı Silahlar

Apex Legends B Sınıfı Silahlar

Oyunda yer alan en güçlü üçüncü sınıf silahlar. Fakat en güçlü segmentte yer almadıkları sizlere bu silahların zayıf olduğunu düşündürmesin. Zira doğru ellerde kullanıldıkları zaman düşmanların üzerine ölüm yağdıran B sınıfı silahlar, hafife alınmaması gereken bir sınıf. B sınıfı silahları diğer sınıflardan ayıran özelliği ise oyunculara güvenilir bir şekilde oynamaya olanak sunmaması. Eğer daha riskli bir oynayış biçimine alışık bir oyuncuysanız B sınıfı silahlarla daha rahat hareket edebilirsiniz.

C Sınıfı Silahlar

Apex Legends C Sınıfı Silahlar

Artık oyunda yer alan düşük seviyeli silahlara yavaş yavaş geçiş yapıyoruz. Oyundaki C sınıfı silahların kullanımı kendisini kullanan oyunculara göre oldukça farklılık göstermekte. Zira bu silah grubundaki silahları kullanan yeni oyuncular etkisiz kalırken, usta oyuncular gayet güzel işler yapabiliyor. Yine de listenin üst sınıfında yer alan silahlarla bu silahları karşılaştırdığımız zaman yeterince güven vermediğini rahat bir şekilde ifade edebiliriz.

[affiliate_news2 id=”12904″]

D Sınıfı Silahlar

Apex Legends D Sınıfı Silahlar

Oyuncuların genellikle yere indikleri ilk zamanlarda kullanmayı tercih ettiği bu silahların fazla etkileyici olduğunu söylememiz zor. Genellikle oyunun ilk saniyelerinde oyuncuların kendilerini koruması adına elinde bulundurdukları bu silahlar oyunun ilerleyen dakikalarında belki de hiç kullanılmadan yerini daha üst seviyedeki silahlara bırakıyor.

E Sınıfı Silahlar

Apex Legends E Sınıfı Silahlar

Oyundaki belki de hiç işlevi olmayan tek bir silahı içinde barındıran silah grubu. Eğer oyun içerisinde tamamen silahsız değilseniz ve üzerinize doğru herhangi bir rakip gelmiyorsa bu silah türü ile oyalanarak zamanınızı hiç harcamamanızı tavsiye ediyoruz.

Exit mobile version